HTC Introduceert Vlaggenschip HTC 10

HTC-10-LifestyleDe Taiwanese fabrikant HTC heeft een nieuwe vlaggenschip geïntroduceerd. Deze HTC 10 draait op Android 6.0 met de HTC Sense 8.0-schil, heeft een 5,2-inch display, een strak design en een nieuwe camera met UltraPixel 2-technologie.

Het design van de HTC 10 is zoals meestal het geval bij HTC, dik in orde. De smartphone heeft een metalen behuizing en afgeschuinde hoeken aan de achterzijde. De camera aan de achterkant zit in het midden. Zowel aan de bovenkant als aan de onderkant heeft HTC een “Boomsound Hifi” speaker geplaatst. De speaker aan de bovenkant is voor midden en hoge tonen, en de speaker aan de onderkant is voor lage tonen.

De HTC 10 heeft een 5,2-inch QHD-display met licht gebogen Gorilla Glass voor een betere bouwkwaliteit. Intern vinden we een 2,2GHz Qualcomm Snapdragon 820-chip, 4GB werkgeheugen, 32GB of 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een USB-C aansluiting, een 5 megapixel camera voor selfies en een 12 megapixel camera met UltraPixel 2-technologie aan de achterzijde.

Deze 12 megapixel camera is voorzien van 1,55 micron grote pixels, waardoor er betere foto’s kunnen worden gemaakt in donkere omgevingen. Ook heeft de camera optische beeldstabilisatie, laser-autofocus, duel ledflitser en een lens van f/1.8.

Verder is er een 3000 mAh accu aanwezig die dankzij Qualcomm’s QuickCharge-technologie in 30 minuten tot 50% kan worden opgeladen en drie microfoons die er voor zorgen dat je goed verstaanbaar bent tijdens het bellen. De HTC 10 krijgt een adviesprijs mee van 749 euro en komt begin mei op de markt in de kleuren zilver, grijs en goud.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.