Foto’s Sony Xperia C6 Gelekt?

Sony-Xperia-C6-foto'sOp het internet zijn verschillende duidelijke foto’s opgedoken van een witte Sony smartphone. Het gaat hier volgens de geruchten om de Xperia C6 die opvallend dunne randen rondom het scherm heeft.

Op de gelekte foto’s zien we heel duidelijk het strakke design van de Sony Xperia C6. Zo zien we onder andere een forse selfiecamera met flitser. Dit is een eigenschap die we ook bij de huidige Xperia C5 Ultra terugzien. Dit is de voorganger van de Xperia C6 die momenteel voor minder dan 300 euro te koop is. De Xperia C5 Ultra heeft een 13 megapixel selfie-camera, dus we kunnen een vergelijkbare resolutie verwachten bij de Xperia C6.

De foto’s geven geen duidelijkheid over het formaat van de smartphone, maar groot is hij wel. Ook heeft deze phablet opvallend dunne bezels rondom het scherm. Wanneer Sony de “Xperia C6” zal introduceren is niet bekend, maar de Xperia C5 Ultra is geïntroduceerd in augustus van 2015. Het zal naar verwachting dus nog wel even duren voordat Sony deze opvolger zal presenteren.

via [nieuwemobiel]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.