Huawei Introduceert Honor 5C Met Metalen Behuizing

Honor 5CEr zijn eerder al enkele foto’s en specificaties van de Honor 5C opgedoken, maar Huawei heeft de smartphone nu officieel in Chinese aangekondigd. Er komen twee versies op de markt en als we de specificaties met de adviesprijs vergelijken, is de Honor 5C best een indrukwekkend toestel.

De Honor 5C beschikt over een 5,2-inch display met Full HD-recolutie, een Kirin 650 octa-core processor, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 3000mAh accu, een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant. De smartphone draait op Android 6.0 (Marshmallow) met de EMUI 4.1 schil en heeft een metalen behuizing met een vingerafdrukscanner aan de achterzijde.

Huawei Honor 5C achterkant

In China heeft Huawei een versie met 3G en met 4G uitgebracht. De 3G uitvoering van de Honor 5C krijgt een adviesprijs mee van omgerekend ongeveer 122 euro. Voor de 4G LTE-variant betaal je 136 euro. Het is nog niet bekend of en wanneer de smartphone buiten China op de markt zal verschijnen.

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.