“Motorola Moto G4 Wordt 17 Mei Aangekondigd”

Moto G (2015)Motorola heeft uitnodiging verzonden naar de pers voor een evenement in New Dehli die op 17 mei zal plaatsvinden. Naar verwachting zal de fabrikant op deze datum de vierde generatie van de Moto G en de Moto G Plus introduceren.

Met de Moto G heeft Motorola een populaire serie toestellen op de markt gebracht die voor onder de 200 euro over de toonbank gaan. De Moto G-smartphones hebben goede specificaties en ontvangen vaak snel de nieuwste Android-updates. Het is dan ook niet gek dat Motorola dit jaar weer een opvolger op de markt zal brengen. Deze ‘Moto G4’ zal vermoedelijk op 17 mei al worden aangekondigd. Er duiken de laatste tijd ook steeds meer geruchten op over de Moto G Plus. Het is dus goed mogelijk dat we ook dit toestel al te zien krijgen tijdens de presentatie.

17 mei Motorola evenement

Volgens de geruchten beschikt de Moto G4 over een 5,5-inch display met een Full HD-resolutie, een Snapdragon 430 of 435 processor, 2GB werkgeheugen en een 13 megapixel camera. De Moto G Plus krijgt waarschijnlijk een 16 megapixel camera. Beide toestellen hebben een vingerafdrukscanner in de homeknop. Op 17 mei krijgen we te horen of deze geruchten juist zijn of niet.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.