Sony Start Pre-order Sony Xperia X Performance

Sony-Xperia-XSony is deze week begonnen met het accepteren van pre-orders voor de Xperia X Performance. De X-serie is een nieuwe flagship-lijn, waarvan de toestellen zijn voorzien van high-end specificaties.

Eind februari introduceerde Sony tijdens het Mobile World Congress de nieuwe Xperia X-lijn. De meest krachtige smartphone in deze lijn is de Xperia X Performance. De specificaties van de smartphone komen redelijk overeen met de specificaties van de Xperia Z5. Sony maakte ook bekend dat de Xperia X-serie de Xperia Z-lijn zal opvolgen, waardoor er geen Xperia Z6 meer zal worden uitgebracht.

De pre-order van de Xperia X Performance is zojuist gestart. De smartphone kost 699 euro en is verkrijgbaar in de kleuren Rose Gold, Light Green, wit en zwart. De eerste toestellen zullen eind juli worden geleverd.

De X Performance beschikt over een 5-inch display, een Qualcomm Snapdragon 820-processor, 3GB werkgeheugen, 32GB of 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 23 megapixel camera aan de achterkant, een 13 megapixel camera voor selfies, een vingerafdrukscanner, een 2700 mAh accu, dualSIM-ondersteuning en een waterdichte behuizing (IP68).

via [nieuwemobiel]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.