“LG G6 Krijgt Geen Modulaire Behuizing”

LG G5 modulairDe LG G5 valt op doordat de smartphone uit te breiden is met hardware-modules. Wij op de redactie vinden dit erg interessant om te zien en verwachten dan ook dat er in de toekomst steeds meer smartphones met ondersteuning voor hardware-modules op de markt zullen verschijnen. Toch spreken de laatste geruchten over een LG G6 die geen modulaire behuizing krijgt.

Een half jaar geleden zei de Zuid-Koreaanse fabrikant LG dat het bedrijf modulaire smartphones uit zal blijven brengen. Helaas vallen de verkoopcijfers van de huidige LG G5 erg tegen en tonen ontwikkelaars nog niet genoeg interesse in dergelijke toestellen. Dit is dan ook de reden dat LG op dit besluit terugkomt, aldus ET News.

ET News schrijft dat LG bij de LG G6 afstapt van het modulaire ontwerp. Het modulaire concept bij de LG G5 leek erg interessant, maar blijkt in praktijk tegen te vallen. Zo kosten de modules te veel geld en zijn er momenteel slechts twee verschillende modules verkrijgbaar. Deze twee modules zijn door LG zelf gemaakt. De beloofde modules van externe partijen zijn er een half jaar na de G5-release nog steeds niet.

LG G5 Friends

Volgens de bron krijgt de LG G6 daarom een “meer traditioneel” ontwerp, zonder ondersteuning voor modules. LG wil liever een LG G6 ontwikkelen die aan de wensen van de consument voldoet dan opnieuw gokken op een modulaire telefoon.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.