Foto Samsung Galaxy S3 opgedoken

We komen steeds dichterbij de officiële release van de Samsung Galaxy SIII, alleen weten we niet precies wanneer. En des te dichter we bij deze dag komen, des te meer nemen de geruchten en berichten rondom dit bijzondere toestel toe.

Zo is er een afbeelding opgedoken van een toestel waarvan men verwacht dat het de Galaxy S3 is. Als we naar het plaatje kijken valt het gelijk op dat het toestel de datum 22 mei aangeeft, hieruit kunnen we opmaken dat het toestel waarschijnlijk rond deze datum gelanceerd zal worden.

Ook valt het gelijk op dat het toestel 1 knop heeft onder het scherm, dit zal waarschijnlijk de home-knop zijn. Omdat het toestel op Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) draait heeft het geen verdere hardwareknoppen nodig, deze zullen dan ook gewoon op het scherm te vinden zijn. Verder lijkt het erop dat de Galaxy S3 een cameraknop krijgt.

Wat de Galaxy SIII moet gaan kosten is nog niet bekend. Samsung is van plan het toestel gelijktijdig in verschillende landen te releasen, het is dan ook aannemelijk dat het toestel ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

1 Reactie

  1. HUBO schreef:

    Zijaanzicht en voorkant komen niet overeen. Als de het profielfoto bekijkt zou er aan de voorkant geen zichtbare grijze omlijsting moeten zijn. Ik ben wel beneuwd wat het wordt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.