Panasonic Eluga verkrijgbaar vanaf april

Panasonic komt met de Panasonic Eluga een waterdichte smartphone. Dit toestel is het toegangsbewijs voor Panasonic om terug te keren op de Europese smartphone-markt. Vanaf april zal dit wonderschone toestel in de winkel liggen en later volgt ook nog de 5-inch variant, genaamd de Eluga Power! Tijdens de voorjaarsshow van Panasonic werd dit bekend gemaakt.

De Eluga is een Android-toestel die in eerste instantie geleverd zal worden met Android 2.3 (Gingerbread), om ergens rond de komende zomer geupdate te worden naar Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). Het is een opvallend toestel met een pittig scherm van maar liefst 4,3-inch, zijn gewicht is slechts 103 gram wat het dus een elegant toestel maakt om te dragen. Wat dit toestel verder zeer opvallend maakt is de IP57-certificering, deze certificering houdt in dat het toestel waterdicht is tot zeker 1 meter diep.

Verder draait het toestel op een 1GHz dual-core processor en is het uitgerust met een 8MP camera. Een minpuntje is wel dat er maar 8GB intern geheugen aanwezig is, wat ook nog eens niet uit te breiden is.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.