Acer Liquid Zest Plus Komt In Juli Naar Nederland

Liquid Zest PlusOngeveer vijf weken geleden presenteerde Acer de Liquid Zest Plus. Deze smartphone viel op door zijn 5000 mAh accu. Tot nu toe was het echter niet bekend wanneer de smartphone in Nederland op de markt zal verschijnen, maar hier heeft Acer deze week meer duidelijkheid over gegeven.

De Liquid Zest Plus beschikt over een 5,5-inch display met een resolutie van 1280 x 720 pixels, een MT6735 MediaTek quadcore-processor, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant en een 5000 mAh accu. Deze accu moet maar liefst drie dagen meegaan op één acculading, iets dat we niet vaak zien in de smartphonewereld. De accu is zelfs zo groot dat het mogelijk is om een andere smartphone op te laden met de accu in de Liquid Zest Plus. De smartphone beschikt ook over DTS-HD Premium Sound technologie met 3D geluidsbeleving en diepe bass.

Om de Liquid Zest Plus helemaal aantrekkelijk te maken krijgt de smartphone een adviesprijs mee van 199 euro. Acer heeft laten weten dat de smartphone medio juli in Nederland in de winkels komt te liggen.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

4 Reacties

 1. Jasper D schreef:

  Beste redactie, deze tekst beter even aanpassen naar ACER LIQUID ZEST
  in plaats van ASUS LIQUID ZEST

  met vriendelijke groet, Jasper

  • Chris Eissens schreef:

   Oeps, zeer grote fout 🙁 Te laat gemaakt gisteren denk ik. Heb het aangepast, Bedankt.

   • Jasper D schreef:

    Hi Chris , ik ben er op tijd ingegaan, vandaar dat ik al zo scherp was. Ik volg deze telefoon al een tijdje vanwege prijs en kwaliteit. Vandaar. Kan niet snel genoeg juli zijn.
    Groetjes Jasper

 2. Peter van dijk schreef:

  De DTS-soundtechniek is geweldig, maar ik hoop dat de headphoneuitgang nu wel stabiel is: permanente audio uitval en kraakgeluid zijn echt onverdraagbaar in mijn Acer Liquid S1.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.