Render Google Pixel Te Zien In Video

Google-Pixel-renderGoogle zal volgens de laatste geruchten op 4 oktober twee nieuwe smartphones introduceren onder de namen Pixel en Pixel XL. Van de Pixel is nu een video-render opgedoken.

Android Authority en @OnLeaks hebben een video online gezet van een Google Pixel render, de kleinere van de twee smartphones die vermoedelijk door HTC worden gemaakt. Naast het uiterlijk vanuit alle hoeken is er ook meer duidelijkheid over de specificaties. Zo is de smartphone voorzien van stereospeakers en een USB-C-poort aan de onderkant, en een 3,5mm-koptelefoonaansluiting aan de bovenkant. De Pixel heeft een 5,2-inch scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels en meet 143,8 x 69,5 x 7,3mm.

Intern vinden we een Snapdragon 820- of 821-processor, 4GB werkgeheugen, 32GB of 128GB opslagruimte, een 12 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner en een 2770mAh accu. De Pixel-smartphones draaien bij de lancering op Nougat, de nieuwste versie van Android.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.