Lenovo Stopt Niet Met Moto X-lijn

Motorola-Moto-XLenovo, eigenaar van Motorola, heeft deze week de Moto Z-lijn geïntroduceerd. Geruchten spraken over het einde van de Moto X-lijn, maar Lenovo heeft nu laten weten dat Lenovo ook gewoon blijft werken aan de Moto X-toestellen.

Lenovo kondigde deze week twee zeer indrukwekkende smartphones aan voor in de nieuwe smartphone-lijn Moto Z. De toestellen in deze lijn zullen in september in Amerika op de markt verschijnen. Volgens fans moet de Moto Z de Moto X-lijn opvolgen, maar Lenovo heeft via een statement laten weten dat de fabrikant nog niet klaar is met de Moto X.

De Moto X is nog steeds springlevend. Sterker nog: we brachten de Moto X Force recentelijk nog uit in een aantal nieuwe markten wereldwijd. Moto X en Moto Z delen een aantal geweldige eigenschappen, maar uiteindelijk leveren ze beide wel een andere ervaring waardoor onze portfolio meer robuust is voor consumenten die op zoek zijn naar een smartphone die perfect bij ze past. De echte tech fans die op zoek zijn naar nieuwe ervaringen zullen voor de Moto Z en de Moto Mods gaan.

Het lijkt er dus op dat Lenovo de Moto Z-lijn wil gaan gebruiken om te innoveren, terwijl de Moto X-lijn blijft bestaan als een serie met degelijke toestellen en een aantrekkelijke adviesprijs. 

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.