Video’s Tonen De Mogelijkheden Van Lenovo’s Tango-smartphone

Lenovo TangoVorige week introduceerde de Chinese fabrikant Lenovo de eerste “Tango”-smartphone. Deze smartphone is voorzien van een speciale 3D-camera die onder andere de diepte van de ruimtes kan meten. Zo is het mogelijk om augmented reality te ervaren zonder een VR-bril. Om te laten zien wat je precies met deze techniek kunt doen heeft de fabrikant een aantal video’s online gezet.

De Phab 2 Pro komt in de herfst op de markt voor een adviesprijs van 499 dollar. De phablet beschikt onder andere over een 6,4-inch scherm met een QHD-resolutie (2560×1440 pixels), een Qualcomm Snapdragon 652-chipset, 4GB werkgeheugen, een 16 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera voor het maken van selfies en een 4050 mAh accu. Ook is er dus een speciale 3D-camera aanwezig met de Tango-technologie. Hierdoor kan je real-time ruimtes in beeld brengen.

Omdat het een nieuwe technologie is weet niet iedereen wat je precies met deze Tango-technologie kunt doen. Lenovo heeft daarom een paar korte reclames online gezet die enkele mogelijkheden tonen. Zo zien we in de eerste video dat de Phab 2 Pro  een museum-bezoekje een stuk interessanter maakt. In de tweede video zien we een moeder en kind die virtueel een nieuw bed uitzoeken en in de derde video zien we een virtueel domino spel om de game-mogelijkheden te tonen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.