Meer Dan 100 miljoen Spotify Gebruikers

spotifySpotify heeft aangekondigd dat de muziekstreamingdienst de 100 miljoen gebruikers heeft gepasseerd. Met Spotify is het mogelijk om gratis muziek te streamen. Tegen betaling krijg je extra functies, zoals de mogelijkheid om offline te luisteren naar muziek.

Spotify blijft maar groeien en heeft nu officieel meer dan 100 miljoen gebruikers. De muziek-dienst is actief in 59 landen en er zijn meer dan 30 miljoen betalende abonnees. Spotify heeft sinds de lancering in 2008 al 3 miljard dollar uitgekeerd aan rechthebbenden.

Spotify is te downloaden voor zowel Android als voor iOS en je kunt gratis gebruik maken van de dienst. Tegen een maandelijkse betaling van 9,99 euro heb je toegang tot alle functies en krijg je geen reclame meer te horen. Om je over te halen een Pro-abonnement aan te schaffen hoef je voor de eerste drie maanden slechts 0,99 euro te betalen. Het is ook mogelijk om voor 14,99 per maand een familie-abonnement af te sluiten, waar je met maximaal zes mensen gebruik van kunt maken.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.