“Samsung Galaxy S8 Krijgt 4K-scherm En Snapdragon 830-processor”

SamsungDe lancering van de Galaxy S8 is nog lang niet in zicht, maar geruchten over de smartphone duiken nu al op. De laatste berichten spreken over een zeer hoge resolutie, een nieuwe processor en een dubbele camera aan de achterzijde.

De Samsung Galaxy S8 zal pas in 2017 worden aangekondigd, maar verschillende bronnen durven nu al voorspellingen te doen. Volgens de laatste berichten krijgt de smartphone namelijk een speciale dual-camera. Een dergelijke camera zien we steeds vaker in smartphones, dus dit is best mogelijk. Met twee lenzen is het mogelijk om betere foto’s te maken in het donker en is het mogelijk om foto’s achteraf scherp te stellen.

Ook krijgt de Galaxy S8, mochten de geruchten kloppen, een 4K-scherm. 4K of “Ultra HD” maakt voor normaal gebruik weinig uit, maar in combinatie met een VR-bril zie je al snel het verschil in kwaliteit. De smartphone hangt in een VR-bril namelijk vlak voor je ogen, waardoor pixels veel sneller zichtbaar zijn. De huidige high-end smartphones hebben een resolutie van 2560×1440 pixels, terwijl een 4K resolutie neerkomt op 3840×2160 pixels.

Als laatste zal de smartphone worden voorzien van een nog onaangekondigde Snapdragon 830-chipset. Deze chipset van Qualcomm zal worden geproduceerd op het 10mm FinFet-proces. Hierdoor moet de chip een stuk zuiniger en efficiënter zijn dan zijn voorgangers.

De introductiedatum van de Galaxy S8 is nog onbekend, maar vermoedelijk zal deze plaatsvinden in het eerste kwartaal van 2017.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.