Xiaomi Komt Dit Jaar Met Zijn Duurste Smartphone

Xiaomi Mi5Liwan Jiang, een van de mede-oprichters van Xiaomi, heeft laten weten dat het Chinese bedrijf later zijn duurste smartphone zal uitbrengen. De smartphone krijgt een adviesprijs mee van 4000 Yuan, omgerekend ongeveer 540 euro.

Xiaomi-toestellen staan bekend als aantrekkelijk geprijsde smartphones met zeer nette specificaties. Het bedrijf is nog niet erg actief in Europa, maar in Azië is het merk erg populair. Top toestellen kosten vaak niet meer dan 300 euro. Mogelijk kan Xiaomi deze strategie niet langer meer volhouden, want een aankomende smartphone van het bedrijf krijgt een adviesprijs mee van $600, het duurste toestel van Xiaomi ooit.

Details en specificaties over de smartphone zijn niet bekend, maar als we naar de prijs kijken is het logisch dat de smartphone zal worden voorzien van de nieuwste en krachtigste hardware. Mogelijk verwijst Jiang naar de Xiaomi Mi 5S, een verbeterde versie van de huidige Mi 5 die volgens de berichten zal worden voorzien van een metalen behuizing, een ultrasone vingerafdrukscanner, een dubbele camera aan de achterzijde en een drukgevoelig display.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.