Lenovo Moto E3 Power Met 3500 mAh Accu Uitgebracht

Motorola Moto E 3rd GenZonder een officiële aankondiging heeft Lenovo de Moto E3 Power in Hong Kong uitgebracht. De smartphone beschikt over een grote 3500 mAh accu en gaat over de toonbank voor 125 euro.

Er gaan al langer geruchten over een Power-editie van de Moto E3, maar Lenovo heeft het bestaan van de smartphone nog niet bevestigd. Toch is de Moto E3 Power nu al te koop in Hong Kong. De specificaties zijn niet slecht voor een toestel met een adviesprijs van 125 euro.

De Power-editie beschikt gedeeltelijk over de zelfde specificaties als de normale Moto E3, maar heeft een grotere accu en krachtigere hardware. Zo is de smartphone voorzien van een 5-inch display met een HD-resolutie, een Mediatek 6735 quad-core processor, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een micorSD-kaart, dualSIM-ondersteuning, een 3500 mAh accu, een 8 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant. De smartphone draait op een kale versie van Android 6.0 (Marshmallow).

Lenovo Moto E3 Power

Lenovo zal de Moto E3 Power mogelijk over enkele dagen tijdens de IFA-beurs officieel presenteren. Het is niet bekend of de Power-editie ook naar Nederland komt, maar de normale Moto E3 ligt vanaf volgende week in Nederland in de winkels voor 129 euro.

via [AW

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.