Informatie Sony Xperia XZ En Xperia X Compact Opgedoken

Sony-F8331-headerSony heeft eerder deze week uitnodigingen verstuurd naar de pers voor een evenement op 1 september tijdens de IFA-beurs in Berlijn. Op deze uitnodiging zijn onder andere de PlayStation VR, een headset, een actiecamera en een onbekende smartphone afgebeeld. Vermoedelijk gaat het hier om de Xperia XZ, waarvan nu meer informatie is opgedoken.

Over de uiteindelijke naam van de smartphone met modelnummer F8331 is nog wat onduidelijkheid. Zo worden in verschillende berichten de namen Xperia XR en Xperia XZ genoemd. De smartphone beschikt volgens de geruchten over een 5,2-inch display, een Qualcomm Snapdragon 820-processor, 4GB werkgeheugen, een 23 megapixel camera met dual-flitser aan de achterkant, een 13 megapixel camera aan de voorkant en een USB-C-aansluiting.

Sony Xperia XZ

Er is ook informatie opgedoken over een andere high-end smartphone van Sony, genaamd Xperia X Compact. Mogelijk zal deze smartphone ook al tijdens de IFA-beurs worden aangekondigd. De X Compact beschikt vermoedelijk over een 4,6-inch display, een Snapdragon 820-processor, 3GB of 4GB werkgeheugen, een 2700 mAh accu en een USB-C-poort.

We hoeven niet lang meer te wachten voordat we kunnen controleren of de bovenstaande geruchten kloppen. Als de geruchten kloppen zal Sony de smartphones namelijk al op 1 september presenteren.

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.