Android-oprichter Andy Rubin Introduceert Essential Phone

Andy Rubin heeft de eerste smartphone van Essential officieel aangekondigd. De Essential Phone beschikt onder andere over een scherm met zeer dunne randen en een Snapdragon 835-processor.

De Essential Phone heeft een opmerkelijk design. Zo heeft het scherm vrijwel geen bezels en is deze rondom de frontcam gemaakt. Intern vinden we een Snapdragon 835-processor, 4GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een vingerafdrukscanner en een 13 megapixel dual-camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant. Er is een USB C-aansluiting aanwezig, maar een 3,5mm headphone jack ontbreekt. De smartphone komt wel met een verloopstekkertje voor USB C naar 3.5mm.

Essential-Phone

Een andere unieke eigenschap van de Essential Phone is de mogelijkheid om accessoires te koppelen aan het toestel. Zo kun je bijvoorbeeld een 360-graden camera aansluiten op de twee connectoren aan de achterkant.

Essential-phone

De Essential Phone bestaat uit premium materialen en zal als eerste in Amerika op de markt verschijnen voor een adviesprijs van 699 dollar. Een lanceringsdatum is nog niet bekendgemaakt.

Essential-Phone-render

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.