Samsung Start Uitrol Beveiligingsupdate Galaxy S7 (Edge) In Nederland

Samsung-Galaxy-S7-en-Galaxy-S7-EdgeSamsung is begonnen met de uitrol van een beveiligingsupdate voor de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge-toestellen in Nederland. De toestellen die bij Vodafone en T-Mobile zijn gekocht kunnen de update nu al downloaden. Naar verwachting zullen unbranded-toestellen snel volgen.

De nieuwste update voor de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge is onder andere voorzien van de beveiligingspatch voor 1 augustus en verschillende patches voor de eigen apps. Zo beschikken de smartphones na de update over een nieuwe galerij-app en Samsung Cloud. De update werd eerder al uitgerold in België en Luxemburg, maar in Nederland moesten we iets langer wachten.

De Vodafone en T-Mobile-varianten van de smartphones krijgen de update nu binnen. Als we naar het verleden kijken kunnen we ervan uitgaan dat het niet lang zal duren voordat ook de unbranded-toestellen de update binnen krijgen. De update is via OTA “Over-The-Air” te downloaden. Er komen ook meldingen binnen dat de update al te downloaden is voor de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.