Ook Problemen Met Vernieuwde Galaxy Note 7-toestellen?

Samsung-Galaxy-Note-7Na de berichten over exploderende accu’s in de Galaxy Note 7 verliezen steeds meer consumenten hun vertrouwen in het Zuid-Koreaanse smartphonemerk. De nieuwe berichten over problemen met de vervangende Galaxy Note 7-toestellen zullen dit vertrouwen zeker niet terugbrengen.

Na een enorm succesvolle lancering van de Galaxy S7 Edge en de introductie van de Galaxy Note 7, die werd geprezen door critici, horen we de laatste weken helaas alleen maar negatieve berichten over de Galaxy Note 7. Bij een gedeelte van de toestellen bestaat namelijk een kleine kans dat de accu ontploft terwijl de phablet aan de lader hangt. Onlangs bleek dat veel van de klachten over exploderende accu’s nep bleken te zijn, maar het probleem is zeker wel aanwezig.

Samsung heeft dan ook gelijk actie genomen en de verkoop van de phablet stopgezet. Alle verkochte toestellen werden teruggeroepen om de accu te vervangen met een veilige versie. Ondertussen is de Galaxy Note 7 weer in verschillende landen verkrijgbaar, maar er duiken nu klachten op over deze vervangende toestellen.

Er komen meldingen binnen van gebruikers in Zuid-Korea over overhitting van de Galaxy Note 7. Ook zou de accu van de phablet snel capaciteit verliezen. Samsung laat in een reactie weten het probleem te onderzoeken, maar volgens de fabrikant gaat het om problemen die op zichzelf staan. Dergelijk problemen kunnen bij iedere fabrikant met massaproductie voorkomen, aldus Samsung.

Samsung heeft eerder laten weten dat de Galaxy Note 7 voor eind november in Europa verkrijgbaar moet zijn. Mensen die een pre-order hebben geplaatst kunnen de phablet vanaf 10 oktober verwachten. Hebben jullie nog interesse in de Galaxy Note 7?

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.