Huawei En Leica Openen Samen Een Onderzoekscentrum

Huawei-P9-LeicaHuawei en Leica hebben samen een nieuwe onderzoeks- en innovatiecentrum geopend. Hier willen de Chinese smartphonefabrikant en de Duitse camerafabrikant onderzoek doen naar nieuwe optische systemen en mogelijkheden voor virtual reality (VR) en augmented reality (AR).

Leica en Huawei hebben in het verleden succesvol samengewerkt aan de Huawei P9. Deze smartphone met dual-camera van Leica is goed ontvangen door het publiek. Beide bedrijven hebben nu besloten om samen het Max Berek Innovation Lab geopend.

Huawei en Leica delen niet alleen een enorme innovatiekracht en jarenlange onderzoekservaring, maar ook hun toewijding aan het verstrekken van de hoogste kwaliteitsnormen.” – Markus Limberger, Chief Operating Officer (COO) van Leica Camera AG en directeur van het Max Berek Innovation Lab.

In het laboratorium zullen Huawei en Leica voornamelijk onderzoek doen naar technologieën om optische systemen nog beter te maken. Ook wordt er onderzoek gedaan naar augmented reality (AR) en virtual reality (VR) oplossingen. Door de samenwerking hopen beide bedrijven geavanceerde innovaties te leveren op het gebied van imaging en fotografie.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.