“Productie Van Samsung Galaxy Note 7 Stopt Tijdelijk”

Samsung Galaxy Note 7Zowel het Zuid-Koreaanse persbureau Yonhap als de Wall Street Journal melden op basis van anonieme bronnen dat Samsung Electronics de productie van de Galaxy Note 7 tijdelijk heeft stilgelegd. De phablet komt de laatste tijd steeds weer negatief in het nieuws vanwege exploderende exemplaren.

In een bericht zou Samsung hebben aangegeven dat het productievolume wordt “aangepast” om de kwaliteit van nieuwe toestellen te verzekeren. Samsung moest eerder al miljoenen Galaxy Note 7-exemplaren terugroepen na berichten over exploderende accu’s. Ook heeft Samsung de verkoop van de phablet tijdelijk moeten staken totdat alle toestellen zijn voorzien van een veilige accu. In verschillende landen is de Galaxy Note 7 met nieuwe accu alweer verkrijgbaar, maar er duiken opnieuw berichten op over problemen met de accu’s.

In Nederland is nog wat onduidelijkheid over de lancering van de phablet. Providers laten weten dat ze wel van plan zijn om deze dagen de Note 7 te verkopen, maar dat Samsung uiteindelijk de beslissing maakt.

Experts denken echter dat het voor Samsung het beste is om de verkoop en productie van de Galaxy Note 7 helemaal te staken. “Als de Note 7 door mag gaan, zou dat het grootste geval van merkzelfvernietiging in de geschiedenis van moderne technologie kunnen worden“, zegt Eric Schiffer, een expert in merkstrategie en voorzitter van een reputatieconsultant. “Samsung moet een gigantische afschrijving incasseren en de Note 7 verbannen naar de technische hall of shame, naast de Ford Pinto.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *