Samsung Presenteert Budget-smartphone Galaxy Grand Prime+

Samsung Galaxy Grand Prime+De Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung heeft zojuist een nieuwe budget-smartphone aangekondigd. De smartphone krijgt de naam Galaxy Grand Prime+ en beschikt over een 5-inch display.

De Galaxy Grand Prime+ is de opvolger van de Galaxy Grand Prime en beschikt over betere hardware. Ondanks deze upgrade is de opvolger wel nog steeds een budgetsmartphone.

Zo beschikt de Galaxy Grand Prime+ over een 5-inch display met een resolutie van 960×540 pixels, een MediaTek MT6737T quad-core processor, 1,5GB werkgeheugen, 8GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 8 megapixel camera en een 2600mAh accu. Er wordt ook gesproken over een variant met 2GB werkgeheugen en 16GB opslagruimte, maar deze is nog niet officieel gepresenteerd.

De smartphone draait op Android 6.0.1 (Marshmallow) met de TouchWiz-schil en komt op de markt in de kleuren goud, zwart en roze. De adviesprijs voor Europa is nog niet bekend, maar in Rusland gaat de smartphone voor omgerekend ongeveer 130 euro over de toonbank. Wanneer de Galaxy Grand Prime+ in Europa op de markt zal verschijnen is nog niet duidelijk.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *