GPS dongle voor Transformer Prime

De komst van de Asus Transformer Prime TF201 is niet zonder problemen verlopen. De opvolger van de succesvolle TF101 had door zijn behuizing problemen met GPS en soms ook met Wifi. Verschillende updates mochten niet baten en in Engeland konden eigenaren van de Prime zelfs hun geld terugvragen. Nu komt Asus met een GPS dongle om het probleem te verhelpen. Een e-mail van Asus daarover staat op het XDA-forum en daarin staat dat bezitters de dongle gratis krijgen.

We will be releasing a dongle shortly that will address the GPS function and be a fully usable GPS that will lock onto many satellites and keep their lock with wi-fi active.
GPS dongle will be provided for free when it arrives. ETA is mid April for this and we are setting up a process for it. We will inform you once the process is complete and the dongles here.
It will look similar to the hinge from the dock. Where it will be a flush fit on the bottom of the unit if held in landscape matching the color of your Prime chassis.

Een tester laat in een reactie op dit bericht weten dat het inderdaad klopt en dat hij een van de mensen is die de dongle aan het testen is. Volgens hem ziet de dongle er goed uit en lijkt het deel uit te maken van de Prime.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.