Instagram nu ook beschikbaar voor tablets

Na verschillende updates voor Instagram staat er nu weer eentje in de Play Store. Versie 1.0.3 maakt het mogelijk om de foto-app ook op een tablet te installeren. Tot deze update was dat nog niet mogelijk. Voor gebruikers die een wat oudere versie van Android hebben of die te weinig ruimte hebben voor de app is er nu ook goed nieuws. In de nieuwe versie is het mogelijk om de app op de SD kaart te installeren.

Volgens de eerste berichten lijkt het erop dat er nog een kleine bug is bij het gebruik van Instagram op een tablet. De app werkt alleen in portrait mode, dus staand en niet liggend in landscape mode. De makers achter de foto-app zijn hard aan het werk om Instagram voor Android zo goed mogelijk te krijgen. Dat is niet voor niets. Want in de eerste 24 uur is de app maar liefst 1 miljoen keer gedownload uit Google Play.

De nieuwe versie van Instagram is hier te vinden.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.