Samsung Blokkeert Internet Van Galaxy Note 7-toestellen

Samsung Galaxy Note 7Eerder schreven we dat Samsung 80 procent van de verkochte Galaxy Note 7-toestellen weer terug heeft, nadat de fabrikant is gestart met een terugroepactie vanwege gevaarlijke accuproblemen. Blijkbaar is Samsung nog lang niet tevreden, aangezien ze nu hebben aangekondigd dat ze de mobiele netwerken van de toestellen in Nieuw Zeeland zullen blokkeren.

Op de website van Samsung staat dat Samsung het netwerk van de Note 7-toestellen in Nieuw Zeeland zal blokkeren vanaf 18 november. Hierdoor kunnen de toestellen niet meer bellen, sms’en of met het internet verbinden. Een smartphone zonder netwerk is voor de meeste mensen nutteloos, waardoor consumenten dus vrijwel geen andere keuze meer hebben dan de Note 7 terug te sturen.

Samsung zal klanten in Nieuw Zeeland tot 18 november nog twee keer benaderen met extra informatie. Het is onduidelijk of Samsung deze zelfde tactiek ook in andere landen gaat toepassen. Eerder bracht Samsung al een update uit, waardoor de accu’s van de Note 7 niet verder dan 60% kunnen worden opgeladen.

via [telegraaf]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.