Galaxy S8-gebruikers Ervaren Opstartproblemen

Samsung-Galaxy-S8Het nieuws rondom de Galaxy S8 is de eerste weken na de officiële lancering helaas niet alleen maar positief. Zo spraken wij eerder al over een probleem met een rode gloed op het scherm van de smartphone en over de ontbrekende ondersteuning van snelladen met draadloze opladers van derden. Nu duiken er op Reddit en het forum van Samsung berichten op van gebruikers die klagen over zware herstart-issues.

Verschillende gebruikers melden dat hun toestel zichzelf uitschakelt, om vervolgens niet meer opnieuw op te kunnen starten of in een herstartcyclus terechtkomt. In sommige gevallen helpt het om de smartphone terug te zetten naar de fabrieksinstellingen, maar dit werkt niet bij iedereen.

Er blijken ook problemen te zijn met het lezen van de microSD-kaart. Zo krijgen sommige gebruikers een foutmelding omtrent de microSD-kaart wanneer het toestel herstart wordt. Ook zou het soms voorkomen dat applicaties die worden verzonden naar de microSD-kaart niet meer terug te vinden zijn op hun apparaat.

Samsung schrijft dat gebruikers met reboot-problemen hun toestel het beste kunnen opsturen ter reparatie, hun toestellen kunnen omwisselen voor een nieuwe Galaxy S8 of een volledige terugbetalen aanvragen. Samsung vraagt mensen met SD-kaart problemen om deze tijdelijk even niet te gebruiken. Deze reactie lijkt te suggereren dat Samsung dit probleem snel met een software-update zal oplossen.

via [apparata]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.