Vodafone: “Android 7.1.1 Komt Op 6 December Naar Nexus-toestellen

Nexus 5XVolgens de Australische tak van de provider Vodafone komt Android 7.1.1 (Nougat) op 6 december uit voor de Nexus-toestellen. Naast enkele vernieuwing zou de update ook de beveiligingspatch van 5 december bevatten.

Volgens Vodafone zal Android 7.1.1 op 6 december naar tienduizend Nexus 5X en Nexus 6P-toestellen in Australië worden uitgerold. Vier dagen later zal dagelijks 10 procent van de overige toestellen de update binnenkrijgen. Op 20 december moet de update naar alle toestellen zijn uitgerold. De update is ongeveer 650MB groot.

Android 7.1.1 brengt ten opzichte van Android 7.0 een aantal verbeteringen met zich mee, waaronder ondersteuning voor app-snelkoppelingen op het startscherm, een betere Virtual Reality-ervaring, honderd nieuwe emoji en een toetsenbord dat met gifjes en emoij overweg kan.

Google heeft nog niet gereageerd op dit bericht, waardoor we niet kunnen bevestigen dat de update ook daadwerkelijk op 6 december zal worden uitgerold. In Nederland zullen we hoogstwaarschijnlijk nog een aantal weken langer moeten wachten.

bron [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.