Instagram Heeft 600 Miljoen Gebruikers

InstagramInstagram heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. Het sociale netwerk heeft momenteel namelijk meer dan 600 miljoen maandelijks actieve gebruikers.

In 2014 telde Instagram nog 300 miljoen actieve gebruikers, maar aan het einde van 2016 zien we een verdubbeling ten opzicht van toen. In de afgelopen 6 maanden is de dienst zelfs met 100 miljoen gebruikers gegroeid.

Instagram heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan verbeteringen en nieuwe functies. Zo introduceerde Instagram in mei van dit jaar een nieuwe huisstijl en icoon, en is ook Instagram Stories een belangrijke toevoeging geweest. Met Stories kunnen foto’s en video’s gedeeld worden die na 24 uur weer verdwijnen. Deze functie kennen we onder andere van Snapchat.

Instagram is gegroeid tot één van de grootste social media platformen, maar is nog niet zo groot als Facebook. Facebook heeft namelijk meer dan één miljard actieve gebruikers. Instagram is wel een stuk groter dan bijvoorbeeld Twitter, die maandelijks ongeveer 315 miljoen gebruikers telt.

via [computeridee]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.