Facebook Messenger Krijgt Snapchat-achtige Camerafuncties

Facebook MessengerFacebook heeft een update uitgebracht voor de Messenger-app. De update voegt een aantal camerafuncties toe die doen denken aan de functies van Snapchat. Zo hebben gebruikers na de update toegang tot stickers, emoji en maskers en kunnen gebruikers ook tekenen op de foto’s en video’s.

Dankzij de nieuwste update zal Facebook Messenger sterker gaan concurreren met Snapchat, een dienst waarbij gebruikers foto’s naar elkaar versturen en die versieren met eigen gemaakte tekeningen, stickers, emoji en zelfs maskers. Al deze functies komen nu ook naar de Messenger-app van Facebook. Facebook rolt de update nu uit en zal uiteindelijk voor iedereen beschikbaar zijn.

Facebook heeft Messenger ook voorzien van speciale filters. Deze filters lijken erg veel op de filters van de fotobewerkingsapplicatie Prisma. Het is niet voor het eerst dat Facebook functies afkijkt van de concurrentie. Zo rolde Snapchat eerder de functie ‘Stories’ uit, waarna Facebook een vergelijkbare functie uitrolde voor Instagram.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.