LG: “LG G6 Introductie Op Korte Termijn, Geen Modulair Ontwerp”

render-lg-g6LG heeft laten weten dat de Zuid-Koreaanse fabrikant op zeer korte termijn de LG G6 zal presenteren. Ook heeft de topman van LG tegenover The Wall Street Journal bevestigd dat de LG G6 geen modulaire eigenschappen zal hebben.

Skott Ahn, CTO van LG, heeft bevestigd dat de opvolger van de LG G5 ‘spoedig’ zal worden gepresenteerd. De LG G6 moet een high-end smarpthone gaan worden met een sterke focus op gebruiksgemak en interface. Eerder gelekte renders zouden het ontwerp van de niet-modulaire smartphone tonen.

LG G5
Ondanks de innovatie van de LG G5, die LG vorig jaar tijdens de Mobile World Congress onthulde, is de smartphone nooit een succes geworden. Bij de LG G5 was het mogelijk om de accu te verwisselen en hardware-modules op de achterzijde aan te sluiten. Deze hardware-modules zijn echter erg duur, waardoor maar weinig consumenten daadwerkelijk aanvullende modules aanschaffen. Uiteindelijk heeft de smartphone LG veel geld gekost, waardoor het bedrijf heeft besloten om de LG G6 simpel te houden.

De LG G6 zal waarschijnlijk eind februari worden gepresenteerd. Kort daarna zal de smartphone in Europa, Amerika en in thuisland Zuid-Korea in de winkels komen te liggen. De verkoopprijs komt naar verwachting ergens tussen de 650 en 700 euro te liggen.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.