“Samsung Wil In 2017 100 Miljoen Galaxy J-toestellen Verkopen”

Samsung Galaxy J3Volgens de krant TheInvestor wil Samsung dit jaar maar liefst 100 miljoen Galaxy J-smartphones verkopen. De Galaxy S8 heeft een verkoopdoel van 60 miljoen stuks en van de Galaxy A-serie verwacht Samsung 20 miljoen toestellen te verkopen.

De bron die vaker juiste informatie heeft gepubliceerd claimt nu dat Samsung in 2017 wereldwijd 100 miljoen exemplaren van de Galaxy J-serie wil verkopen. De Galaxy J-serie bestaat uit goedkopere toestellen met een gemiddelde adviesprijs van tussen de 100 en 200 euro. Samsung richt zich met de Galaxy J-serie vooral op landen als Latin-Amerika en India, maar ook in Nederland zijn een aantal Galaxy J-toestellen beschikbaar.

De Galaxy A-serie bestaat uit toestellen die krachtiger en duurder zijn dan de toestellen in de Galaxy J-serie. De prijzen van de Galaxy A-toestellen liggen tussen die van de Galaxy J en Galaxy S-serie in. In totaal verwacht Samsung dit jaar 20 miljoen Galaxy A-toestellen te verkopen.

Waar wij in Nederland het meest naar uitkijken is natuurlijk de Galaxy S8. De Galaxy S7 en S7 Edge gingen vorig jaar erg vaak over de toonbank, maar Samsung verwacht dat de Galaxy S8 nog populairder zal worden. In totaal denkt de Zuid-Koreaanse fabrikant 60 miljoen exemplaren te kunnen verkopen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.