Nokia 6 Binnen Een Minuut Uitverkocht

nokia-6De Nokia merknaam is terug op de smartphonemarkt en het eerste succes is al binnen. Onlangs introduceerde HDM Global namelijk de Nokia 6 in China, die binnen één minuut volledig was uitverkocht.

HDM Global heeft de rechten op de merknaam Nokia en zal dit jaar verschillende Android-smartphones op de markt brengen. De lancering van de eerste smartphone is in ieder geval al een succes te noemen, want binnen één minuut was de Nokia 6 uitverkocht op de Chinese webshop.

Mensen konden zich al een tijdje registreren voor de Nokia 6 smartphone. Meer dan 1 miljoen mensen hebben dit ook gedaan. Vanwege deze hoeveelheid registraties was het ook niet geheel onverwachts dat de Nokia 6 zo snel was uitverkocht.  Hoeveel smartphones er beschikbaar waren is echter niet bekend.

Specificaties
De Nokia 6 beschikt over een 5,5-inch display met een resolutie van 1920×1080 pixels, een Qualcomm Snapdragon 430-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 16 megapixel camera, een 3.000 mAh accu en een aluminium behuizing. De smartphone draait op Android 7.0 (Nougat) en is momenteel alleen in China verkrijgbaar.

via [technieuws]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *