Nexus 5X-gebruikers Klagen Over Bootloops En LG’s Afhandeling

Nexus 5XVeel eigenaren van een LG Nexus 5X hebben last van een bootloop. Dit is een probleem die ervoor zorgt dat de telefoon constant aan- en uitgaat totdat de accu leeg is. Dit probleem is opzicht niet nieuw, maar gebruikers klagen dat de afhandeling van LG niet in orde is.

Al vlak na de lancering van de Nexus 5X doken de eerste klachten op over een vervelende bootloop. Honderden mensen zijn getroffen door dit probleem en steeds meer van deze “Amerikaanse slachtoffers” hebben aan Consumerist laten weten dat er weken of zelfs maanden na het opsturen van hun toestel nog geen oplossing is.

LG zou de klanten aan de telefoon steeds wat anders vertellen. Ook wil de fabrikant andere LG-toestellen als alternatief aanbieden en stuurt LG nieuwe Nexus 5X-toestellen met een simlock van een andere provider op. Deze toestellen zijn in de VS niet eens te gebruiken. Sommige gebruikers hebben aangegeven dat LG heeft aangeboden om het aankoopbedrag terug te storen, maar uiteindelijk een LG G5-smartphone heeft opgestuurd.

In Nederland komt het bootloop probleem een stuk minder voor en lijkt de afhandeling gelukkig ook een stukje beter te gaan.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.