App tip: Radiant Defense

Iedereen weet wel wat tower defense spellen zijn. Hexage heeft een nieuw spel uitgebracht: Radiant Defense. Radiant Defense is een tower defense spel met elementen uit eerdere spellen, zoals Radiant en EVAC. Wat anders is bij Radiant Defense is dat er meerdere mogelijkheden zijn om tegels neer te zetten om zo de vijanden, oftewel aliens, om te lijden, zodat ze een andere route moeten volgen.

Het spel is misschien wat moeilijk voor de beginnende tower defense speler, maar na de tutorial wordt het steeds makkelijker, en belangrijker, ook steeds leuker. Er zijn allerlei items en wapens. De wapens kunnen worden geüpgrade, zodat ze sterker en sneller worden. Het bereik wordt ook groter. Het is mogelijk om voor een kleine prijs van €0,79 wat uitbreidingen aan te schaffen. Voor de Xperia PLAY eigenaars zal het spel misschien wel geoptimaliseerd worden, omdat de eerdere spellen dat ook waren.

Afbeeldingen

Video

Downloaden
Klik hier om de app te downloaden

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.