Lenovo Stapt Over Op Motorola-merknaam

motorola-lenovo-logoLenovo heeft aangegeven dat het bedrijf de Motorola merknaam weer in gaat voeren. Niet alleen de Moto-smartphones maar ook de smartphones van Lenovo zullen onder de Motorola naam op de markt worden gebracht.

Motorla is in handen van Lenovo. De Chinese fabrikant besloot in juni van 2016 om de merknaam Motorola te vervangen door ‘Moto by Lenovo’, maar hier komt dit jaar weer verandering in. Lenovo heeft nu namelijk laten weten dat de merknaam Motorola weer volledig terugkomt. Dit geldt voor de Moto-toestellen maar ook voor de Lenovo-smartphones.

Het bedrijf heeft dit besluit genomen omdat Motorola een sterke merknaam heeft. Zowel ‘Moto by Lenovo’ als submerk Zuk zullen op termijn verdwijnen. Alle smartphones die worden geproduceerd door Lenovo zullen voortaan de Motorola-branding meekrijgen.

De overgang naar de Motorola merknaam zal geleidelijk volgen. In landen als Rusland, waar Motorola een sterk merk is, zal een snelle overgang plaatsvinden. In landen waar Motorola minder sterk is zal de overgang wat langer duren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.