App tip: Recepten Shaker

Bah, het gebeurt mij regelmatig dat ik in de winkel sta en mij vervolgens afvraag wat ik moet gaan eten die week. Gelukkig ben ik niet de enige met dit probleem, want er zijn er meer met mij! Jumbo (supermarkt) heeft daarom een leuke app uitgebracht en ik moet zeggen dat ik het een leuk concept vind. De app waar we het over hebben heet de Recepten Shaker en hiermee schudt je letterlijk de lekkerste recepten uit je mouw, uhm, smartphone.

Het werkt als volgt, je geeft aan waar je zin in hebt of wat voor ingrediënten je tot je beschikking hebt. Vervolgens schud je je telefoon heen en weer en daar is ie, een receptsuggestie. Vind je het niks? Dan schud je gewoon net zo lang door tot er wat in je beeld staat wat je lekker lijkt.

Heb je eenmaal wat gevonden dan wordt je stap voor stap uitgelegd hoe je het kunt bereiden. Mocht je visite hebben, dan voer je in met hoeveel personen je van plan bent te gaan eten en de app past automatisch de hoeveelheid ingrediënten aan.

Afbeeldingen

Downloaden
Klik hier om de app te downloaden

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.