Temple Run geüpdatet met bug fixes en Twitter integratie

Als je Temple Run nog niet geprobeerd hebt, raad ik je het zeker aan om het spel te proberen, want de maker van het spel Imangi Studios heeft naar buiten gebracht dat het spel 10 miljoen keer is gedownload. Het spel heeft een update gekregen met een aantal bug-fixes en Twitter integratie.

Door middel van de Twitter integratie is het mogelijk om je monsterhoge score te delen via Twitter en zo je vrienden uit te dagen om een nog hogere score te halen.

Een paar andere verbeteringen in het spel zijn bux-fixes met de scoretelling en met de loper in het spel. Verder zijn er nog heel veel kleine bug-fixes aangebracht en een aantal taalfouten is eruit gehaald.

Imangi Studios vraagt ook als je een foutje in het spel ziet het door te geven, want dan kunnen ze dat weer verbeteren in de toekomst en zo wil  Imangi Studios van Temple Run het beste spel voor Android maken!

Klik hier om het spel te downloaden

 

 

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.