Eerste update voor HTC One X verlengt accuduur

HTC heeft de eerste update voor de HTC One X uitgebracht. Deze update moet ervoor zorgen dat de batterij langer meegaat en problemen met het scherm moeten zijn verholpen.

De problemen met de accuduur kwamen doordat de vijfde processorkern niet snel genoeg ingeschakeld werd als het toestel weinig rekenkracht nodig had, daardoor bleef het toestel draaien op de vier hoofdkernen en die vreten veel stroom.

Ook zijn de prestaties van het toetsel verbeterd, zo zijn de problemen met crashes verholpen, zijn er hogere benchmark-resultaten en is de helderheid van het scherm verbeterd.

De nieuwe software is ongeveer 30 mb groot en is nog niet voor iedereen beschikbaar. Als je handmatig wil controleren of de update voor jouw toestel er is ga je naar: ‘Instellingen’–> ‘Over de telefoon’–> ‘Softwareupdates’–> ‘Nu controleren’. De update gaat dan ‘Over the air’ (OTA) en dan hoef je, je telefoon niet aan de pc te koppelen.

De Android versie is nog gewoon hetzelfde gebleven (Android 4.0.3).

Klik hier voor de specificaties van de HTC One X.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.