Samsung Galaxy S7 En S7 Edge Ontvangen Half Mei Update Naar Android 8.0 (Oreo)

Android-8.0-OreoMensen met een Samsung Galaxy S7 of een Galaxy S7 Edge moeten nog even wachten op de update naar Android 8.0 (Oreo). Samsung heeft de Oreo-update namelijk uitgesteld naar halverwege mei.

Eerdere geruchten suggereerden dat Samsung de Oreo-update halverwege april naar de Galaxy S7-toestellen zou uitrollen. Nu weten wij dat dit niet het geval is. Samsung zou de update met een maand hebben uitgesteld, waardoor we de update nu dus halverwege mei mogen verwachten.

De website Guncelmiyiz schrijft dat de Turkse divisie van Samsung heeft laten weten dat de Android 8.0 Oreo-update op 18 mei naar de Galaxy S7-toestellen zal worden uitgerold. De oorspronkelijke releasedatum was 13 april. Ook de Oreo-update voor de Samsung Galaxy A3, A5 en A7 (2017) is uitgesteld. De update zal nu worden uitgerold op 1 juni, een week later dan oorspronkelijk de bedoeling was.

Het gaat hier overigens om een uitrol in Turkije. Het kan zijn dat deze datums niet helemaal overeenkomen met de datums in Nederland en België. Ook zal de update in fasen worden uitgerold, waardoor het wat langer kan duren voordat iedereen de update heeft ontvangen.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Jo schreef:

    Zit je toch weer beter met de hTc10 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.