iHome presenteert nieuwe Android accessoires

Er is een nieuwe lijn accessoires uitgekomen van het bedrijf iHome, deze accessoires zijn voornamelijk gericht op Android-toestellen. Ook andere apparaten met een usb-aansluiting kunnen gebruik maken van de SmartDesign iC50, iC3 en de iC16. De accessoires zijn voornamelijk gericht op het weergeven van de tijd en het luisteren van muziek.

De iC50
Allereerst hebben we de iC50, een compacte docking-station met een klok, wekkerfunctie en radio. Dit handige apparaatje kun je zo instellen dat hij je wakker maakt met de muziek die je op je telefoon hebt staan.


De iC3
Een mooie standaard voor je smartphone of tablet welke is voorzien van een ingebouwde luidspreker. Je kan je smartphone of tablet opladen via de ingebouwde USB-poort en de iC3 is tevens draagbaar te gebruiken met vier AA-batterijen.


De iC16
Last but not least, de iC16. Een mooie grote dock met wekkerradiofunctie. Het ontwerp ziet er gelikt uit en de ingebouwde speakers zullen luisteren naar je muziek flink verbeteren. Ook de iC16 kun je gebruiken met vier AA-batterijen.

 

UPDATE
Op verzoek van Erik even een linkje naar de site: iHome website

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

2 Reacties

  1. erik schreef:

    dit artikel mist alleen nog een link naar de website, en naar een winkel waar je het kan kopen 🙂

    die iC50 ziet er wel heel cool uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.