T-Mobile Heeft Beste Mobiele Netwerk In Nederland

T-MobileUit een netwerktest van het Duitse adviesbureau P3 blijkt dat T-Mobile het beste mobiele netwerk in Nederland heeft. T-Mobile staat boven Vodafone, KPN en Tele2.

Volgens het onderzoek van P3 presteren alle vier de netwerken “voortreffelijk”. Alle netwerken krijgen een score van boven de 900 uit 1000 punten. T-Mobile kwam het beste uit de bus, met op de tweede plaats Vodafone, gevolgd door KPN en Tele2. De resultaten liggen dicht bij elkaar.

Uit de test blijkt dat Vodafone een beter spraaknetwerk heeft dan dat van KPN. KPN scoort echter weer beter op het gebied van data. “Nederlandse telecomproviders blijken te beschikken over voortreffelijke netwerken. Het wordt interessant om te zien hoe ze het gaan doen bij toekomstige uitdagingen zoals het internet der dingen en zelfrijdende auto’s”, aldus Hakan Ekmen van P3.

Om de Nederlandse netwerken te testen reed P3 met vier auto’s rond Nederlandse steden, die voorzien waren van 12 Samsung Galaxy S7-toestellen. Deze toestellen werden gebruikt voor het analyseren van spraak en het testen van het datanetwerk.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.