“Samsung Galaxy Note 8 Krijgt Dubbele Camera en 6,4-inch Scherm”

Samsung-Galaxy-Note-7Nu de Galaxy S8 en S8+ officieel zijn geïntroduceerd is het tijd voor de geruchten over de Galaxy Note 8. Volgens Ming Chi Kuo, een bron die in het verleden vaker juiste informatie heeft gedeeld, beschikt de Galaxy Note 8 onder andere over een 6,4-inch scherm en een dubbele camera.

Kuo laat weten dat het ontwerp van de Note 8 veel weg heeft van de Galaxy S8 en S8+. Het scherm is 0.2-inch groter dan het 6,2-inch scherm van de Galaxy S8+. Dit scherm zal waarschijnlijk nagenoeg de gehele voorzijde in beslag nemen, waardoor de vingerafdrukscanner weer aan de achterzijde zal worden geplaatst. Het lijkt er dus op dat de Galaxy Note 8 niet het eerste toestel zal zijn met een vingerafdrukscanner achter het scherm, iets waar veel mensen op hadden gehoopt.

Volgens Kuo beschikt de Note 8 aan de achterkant over twee 12-megapixel Dual Pixel cameramodules met optische beeldstabilisatie. Deze module heeft Samsung ook gebruikt voor de Galaxy S8 en Galaxy S8+. Door het gebruik van twee cameramodules is de Galaxy Note 8 in staat om in te zoomen zonder kwaliteitsverlies. De resultaten zouden hetzelfde zijn als camera’s met 3x optische zoom.

In tegenstelling tot veel andere fabrikanten heeft Samsung tot nu toe nog geen toestel met een dubbele camera op de markt gebracht. Dit is ook niet echt nodig geweest, want de camera’s die Samsung gebruikt in de Galaxy S-serie staan al bekend als de beste smartphone camera’s in de markt.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.