100.000 T-Mobile Go Unlimited-klanten In 3 Maanden

T-MobileT-Mobile introduceerde drie maanden geleden het Go Unlimited abonnement, waarmee klanten voor 35 euro ongelimiteerd gebruik kunnen maken van data, belminuten en sms-berichten. In de afgelopen drie maanden wist dit abonnement maar liefst 100.000 klanten te trekken.

Voor T-Mobile is het de eerste keer dat een abonnement in zo’n korte tijd 100.000 klanten aantrekt. Dit komt onder andere doordat de bundel zowel onder consumenten als bij zakelijke klanten populair is. Ook hoeft niemand zich met deze bundel zorgen te maken over datalimieten en is 35 euro voor een bundel zonder limiet een erg aantrekkelijke prijs. De meeste mensen kopen Go Unlimited in combinatie met Sim Only, “waaruit we kunnen opmaken dat meer mensen waarde hechten aan onbeperkt mobiel internetten dan aan de nieuwste handset“, aldus T-Mobile.

Gebaseerd op drie maanden feedback is het duidelijk dat 98 procent van de klanten het abonnement hoofdzakelijk gebruiken voor binnen Nederland. Ook blijkt dat 10GB roaming data meer dan voldoende is als de prijs van Go Unlimited laag wordt gehouden.

via [telecompaper]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. hansz schreef:

    Ze doen het inderdaad goed, zit zelf ook sinds enige tijd bij T-Mobile vanwege een aanbod wat ik niet kon weigeren i.v.m. overname Vodafone-Thuis. Dekking is prima in orde , ook binnenshuis. Opvallend is wel dat het spraakgeluid via Vodafone een stuk beter is., dat mis ik wel een beetje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.