OnePlus Zoekt Mensen Die Gratis De OnePlus 5 Willen Testen

OnePlus 5 The LabOnePlus is op zoek naar mensen die de camera van de OnePlus 5 willen testen. Mensen kunnen zich aanmelden via “The Lab” en geselecteerden kunnen als eerste met de OnePlus 5 aan de slag.

OnePlus zal binnenkort de OnePlus 5 onthullen. OnePlus heeft al bekendgemaakt dat de high-end smartphone beschikt over een Snapdragon 835-processor en een vingerafdrukscanner aan de voorkant. Vermoedelijk krijgt de smartphone verder 6GB werkgeheugen en een zeer goede camera.

Geruchten spreken over een introductie op 15 juni, maar dit lijkt nu in eens aan de vroege kant, aangezien OnePlus nog mensen zoekt die de camera van de smartphone willen testen. De camera is ontwikkeld in samenwerking met DxO en moet onder andere goed presteren in omgevingen met weinig licht.

De Chinese fabrikant is opzoek naar feedback van consumenten voor OnePlus de laatste hand aan de camera van de OnePlus 5 legt. Mensen kunnen zich aanmelden via deze link en moeten een openbaar Instagram account hebben, met daarop minstens drie indrukwekkende foto’s die zijn gemaakt met een smartphone. OnePlus zal uit de aanmeldingen enkele mensen selecteren die gratis de OnePlus 5 zullen ontvangen.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.