Deze Foto’s Zijn Gemaakt Met De OnePlus 5

OnePlus-5-dubbele-cameraOp 20 juni zal OnePlus de OnePlus 5 officieel aankondigen. De Chinese fabrikant heeft echter al verschillende details bekendgemaakt. Zo weten we bijvoorbeeld al dat de smartphone beschikt over een Snapdragon 835-processor en een dual-camera aan de achterzijde. Ditmaal heeft CEO Pete Lau vijf foto’s gedeeld die zijn gemaakt met deze dual-camera.

Het lijkt er op dat de dubbele camera aan de achterzijde van de OnePlus 5 één van de grote verkooppunten moet worden. Zo heeft OnePlus de dubbele camera al later zien op een render van de smartphone, zijn er verschillende foto’s gedeeld die zijn gemaakt met deze camera en is de slogan voor de introductie van de smartphone “Focus on what matters“.

Met de camera moet het onder andere mogelijk zijn om foto’s te schieten met een zogenaamde “bokeh” effect. Dit zijn foto’s met een scherpe voorgrond en een wazige achtergrond. CEO Pete Lau wil echter benadrukken dat de OnePlus 5 ook uitermate geschikt is voor het maken van normale foto’s. Daarom heeft Lau vijf foto’s gedeeld via de Chinese website Weibo.

Op de foto’s zien we dat de camera zowel donkere als lichte kleuren goed vastlegt. Bij de lancering van de OnePlus 5 komt ook een nieuwe camera-app uit voor OxygenOS. Vermoedelijk heeft deze app meer functies voor de dubbele camera en het bewerken van de foto’s. Over twee dagen krijgen we de OnePlus 5 officieel te zien.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.