Voorraad Nokia 3310-toestellen Binnen Enkele Uren Uitverkocht

Nokia 3310 rangeDe nieuwe uitvoering van de Nokia 3310 verscheen eerder deze week in Nederland op de markt, maar de eerste voorraad was binnen enkele uren al volledig uitverkocht. Een nieuwe levering zal naar verwachting binnen enkele dagen verschijnen.

De nieuwe Nokia 3310 is net als zijn voorganger erg in trek. Het Finse bedrijf HMD Global kondigde de “smartphone” in februari al aan, maar is deze week pas in Nederland op de markt gebracht. De smartphone lag bij de MediaMarkt in de winkels, maar na enkele uren waren op twee vestigingen na alle filialen volledig door de voorraad Nokia 3310 toestellen heen. Een groot deel van de voorraad was bij voorbaat al uitverkocht, omdat veel mensen al een bestelling hadden geplaatst.

De komende dagen verwacht MediaMarkt een nieuwe voorraad en zal de Nokia 3310 ook in andere (web)winkels beschikbaar zijn. De Nokia 3310 krijgt een adviesprijs mee van 59,99 euro en beschikt onder andere over een 2,4-inch kleurendisplay, 16 MB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 2 megapixel camera met LED-flitser, 2G-ondersteuning, een ingebouwde FM radio en een 3,5mm-aansluiting.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.