Dit Hoesje Schakelt Bixby-knop op Galaxy S8 Uit

Kill the Bixby-button caseDe Bixby-knop op de Galaxy S8 en de Galaxy S8+ is één van Samsung’s nieuwe functies die de smartphone aantrekkelijk moet maken. Er zijn echter ook genoeg gebruikers die klagen over de Bixby-knop, omdat ze de knop vaak per ongeluk indrukken en Bixby openen op momenten dat ze dit niet willen. Speciaal voor deze mensen is er de “Kill the Bixby-button case“.

Op Kickstarter staat een hoesje voor de Galaxy S8 die de Bixby-knop moet uitschakelen. De bedenkers van dit hoesje menen dat veel mensen last hebben van het per ongeluk indrukken van deze knop. Bixby is een slimme assistent die bijvoorbeeld je dagplanning, het nieuws, het weer of je agenda kan laten zien. Ook krijgt de slimme assistent later een update met spraakherkenning.

Momenteel is de Kickstarter-campagne nog niet succesvol, dus het is maar de vraag of het hoesje ook echt op de markt zal verschijnen. Ook is de Bixby-knop uit te schakelen met behulp van apps die gewoon via de Play Store beschikbaar zijn. Dit maakt het hoesje van $20 eigenlijk vrij overbodig.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.