Rock Summer Sales Bij GearBest

GearBest-Summer-SaleDe internationale webwinkel GearBest.com richt zich steeds meer op de Nederlandse markt. Met de vakantieperiode in aantocht heeft de webwinkel extra producten in de aanbieding gezet, zodat wij deze zomer extra kunnen genieten. Zo zijn smartphones, speakers en smartwatches allemaal extra afgeprijsd.

Op de Summer Sale pagina staan top-toestellen als de Xiaomi Mi 6 4G en de OnePlus 3T. In combinatie met de promocode “NLMi6” kost de Xiaomi Mi 6 4G slechts €355,99. De smartphone beschikt onder andere over een 5,15-inch scherm, 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 12 megapixel dual-camera, een vingerafdrukscanner en een 3350mAh accu.

Summer Sale Gearbest

Ben je niet opzoek naar een smartphone, maar kan je wel een rugzak voor je vakantie, een draadloze headset voor op het strand of een fitness tracker voor je dagelijkse activiteiten gebruiken? Ook dan is de Summer Sale een ideale actie om gebruik van te maken. Neem gerust een kijkje op de Summer Sale pagina en maak gebruik van deze tijdelijke actie.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.