Vernee Mars Pro: 6GB Smartphone Voor Slechts 156 Euro

Vernee-Mars-ProHigh-end smartphones zijn er in overvloed, maar hiervoor betaal je vaak wel een hoofdprijs. Met de opkomst van Chinese fabrikanten komen we echter steeds vaker toestellen tegen die kunnen concurreren met de vlaggenschepen van de bekende merken, maar voor slechts een fractie van de prijs. Vanaf vandaag is de Vernee Mars Pro beschikbaar, een 5,5-inch toestel met onder andere 6GB werkgeheugen die voor slechts €156 over de toonbank gaat.

De Vernee Mars Pro beschikt over een 5,5-inch scherm met een Full HD-resolutie, een Helio P25 octa-core processor, 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 3500mAh accu, een vingerafdrukscanner, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant en een metalen behuizing. De smartphone draait op Android 7.0 (Nougat).

De specificaties van de Vernee Mars Pro zijn te vergelijken met die van de OnePlus 3T, een toestel met een adviesprijs van €439. De OnePlus 3T heeft al een aantrekkelijke adviesprijs, maar in combinatie met de couponcode “MARSPRO” kun je de Vernee Mars Pro nu aanschaffen voor slechts €156. De couponcode is geldig tot het einde van deze maand, dus wees er snel bij. De smartphone is verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.